HVORFOR STYRKETRENING?

Gjennom pandemien har du kanskje blitt flinkere til å trene ute, og det er selvfølgelig helt topp! Hvorfor bør du likevel trene på treningssenter da? Det korteste svaret er at treningsformene utfyller hverandre perfekt, slik at du får full helsegevinst.

De viktigste grunnene til å ha styrketrening med i rutinen din er:
 

1. Sterkere muskler i hele kroppen gjør at du tåler mer

2. Moderat trening er det eneste som senker biologisk alder

3. Styrketrening forebygger effektivt diabetes type 2 og andre livsstilsykdommer

4. Følelsen etter en god styrkeøkt bare MÅ oppleves

5. Tap av muskler = mindre mobilitet og mulighet til å gjøre andre aktiviteter

ALLTID FINT Å TRENE INNE

Vær og vind kan forstyrre treningsrutinene utendørs, men inne hos oss er det alltid klart til en morsom og motiverende økt.

Du kan få en gratis innføring med en veileder, og deretter er hele senteret tilgjengelig for deg akkurat når det passer deg å trene.

Frivekter er spennende og motiverende, og gir alle muligheter for å tilpasse treningen til ulke behov. 

LETT Å HOLDE AVSTAND

Det er ganske godt med plass hos oss, og vi har også begrenset maks antall som kan trene hos oss samtidig. Alle oppfordres til å holde 2m avstand under trening, og minst 1m avstand ved annet opphold på Trimmen.

 

Garderobene har maks antall på 4 personer samtidig, og maks 3 i dusjen. Vi tar smittevern på alvor, og legger til rette for at du kan fokusere på treningen uten bekymring.

2020-11-04 13.25.57.jpg

BEGRENSNING PÅ ANTALL

Et enkelt system gjør at det aldri blir for mange på Trimmen samtidig. Vi har også god plass mellom apparater, samt plexiglass mellom tredemøllene for ekstra smittevern.

Gruppetimer er nå begrenset til maks 10 personer per time, slik at vi lett skal kunne holde 2m avstand under trening der også.

2020-06-15 08.29.03.jpg

ENKELT Å FØLGE

Fem punkter og tydelige oppslag

Ved inngangen er det slått opp 5 enkle punkter som alle skal følge. Du finner også plakater og oppslag rundt omkring på Trimmen, som minner deg på gode rutiner for sikre deg selv enda bedre mot smitte. Vi ser etter sommeren, at alle sammen er veldig flinke til å overholde disse enkle retningslinjene, og det er derfor vi kan si at det er TRYGT å trene på Trimmen :)

IMG_20200825_105413_edited.jpg

SPØRSMÅL?

Vi svarer deg på det du lurer på :)

Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende ved å ringe oss på
61 16 22 02. Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.