top of page
mats_oyvind.PNG

Spennende samarbeid

Fysioterapeut Øyvind Pedersen har sammen med Skreia Trim og JTR Eiendom kjøpt Hasselgården, altså bygget som Skreia Trim drives i.

Sammen skal vi sikre fortsatt sunn drift av et knallbra treningssenter, som passer for alle som vil holde seg i form her på Skreia.

 

Samarbeidet involverer også Skreia Fysioterapi, som i løpet av første halvår 2022 skal flytte sin virksomhet inn i deler av andre etasje i Hasselgården.

Kommende endringer for Skreia Trim

Kortversjonen: det vil bli noe bygging i lokalene på dagtid fremover, MEN det skal ikke være til hinder for deg som trener. VELKOMMEN på trening :) Les mer under om du vil...

Pandemien har truffet treningssenterbransjen veldig hardt, og selv om det er nesten like mange på trening hver dag som før, så er det totale medlemstallet nesten 30% lavere enn det var helt i starten av 2020. Dette er situasjonen jevnt over i hele bransjen, men nå skal vi ta tak for å snu situasjonen her på Skreia i alle fall!

Vi mener at du som fortsatt ønsker å trene og holde deg i god form, virkelig fortjener at vi opprettholder kvalitet og mulighet til variasjon på "Trimmen". Det er derfor vi har prøvd å holde aktiviteten, renholdet, bemanningen og utviklingen oppe, selv om det har medført å drive med tap i 2021. Antall gruppetimer har dessverre gått noe ned med redusert antall påmeldinger til timene, men vi håper at dette tar seg gradvis opp igjen etter nyttår.

Første steg for å dreie denne situasjonen til noe positivt for deg som medlem, er at vi utnytter lokalene i Hasselgården bedre. Samtidig vil du som medlem også få enda lettere tilgang på fysikalsk behandling og rådgivning, ved at Skreia Fysioterapi flytter inn i deler av andre etasje. 

 

Dette grepet skal IKKE medføre dårligere opplevelse for deg som trener her. Vi bygger først og fremst om mye av delen som blir brukt til solarium, slik at det blir ny plass for treningsapparater der. Det kjøres videre med 1 solseng, mens hele ventedelen og to av solrommene blir nytt areal for trening. Det blir også et par andre spennende nyheter, som totalt sett vil bli veldig bra. Tredemøller, sykler og romaskiner skal fortsatt stå i andre etasje som i dag.

2019-11-01 08_edited_edited.jpg

Det er selvfølgelig viktig for oss at justering på lokalene ikke kommer i veien for treningen din. All bygging og flytting vil bli lagt opp slik at du kan bruke senteret uten store forstyrrelser.

Endelig romløsning og plassering av det som skal flyttes ned nærmer seg, og vi har mange spennende tegninger som vurderes fortløpende om dagen. Vi kommer tilbake med detaljerte planer så fort de er klare, og håper enn så lenge på forståelse for noe byggevirksomhet i lokalene på dagtid.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg mer enn gjerne på spørsmål rundt denne kommende endringen, og er veldig åpne for innspill.

61 16 22 02 (tast 4)

bottom of page