top of page

EVA KATRINE KOMMER LØRDAG 13. JANUAR!

Oppdatert: 10. jan.

Det blir to gjestetimer, gratis for våre medlemmer:

11:00 CardioBeat

Varighet: 45 min

CardioBeat er en eksplosiv og leken kondisjonstime med høy intensitet og enkle trinn på gulv. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 1-3 pulstopper, og vi jobber med «sang-for-sang» metodikkene. Bli med på en energisk høypulstime utenom det vanlige!


12:00 Functional Strength

Varighet: 45 min

En styrketime med funksjonelle øvelser som styrker hele kroppen. Timen utfordrer både styrke, mobilitet, stabilitet og balanse. Tilpasset alle nivåer.


Påmelding i Boost nå! Førstemann til mølla :)


Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (250h). Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser og veileder. Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Hun står også bak podcasten Sporty Business. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap!
131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page