top of page
received_1468822959943699_edited.jpg

En ny hverdag - veien videre?

Pandemien har rammet treningssentrene i Norge og verden ekstremt hardt. Hos oss på Skreia Trim er nesten like mange som før innom på trening, MEN de som uansett brukte senteret lite, har i veldig stor grad meldt seg ut eller frosset sine betalinger.

Realiteten hos oss og på de aller fleste andre sentrene, er at mange færre medlemmer enn før betaler medlemsavgift. Da krever veien videre at noe må gjøres annerledes, og vi trenger din hjelp for å avgjøre hvor den veien går.

Litt mer om bakgrunnen

Pandemien er selvfølgelig hovedårsaken til at noe må gjøres, men det er flere hendelser som til sammen har endret spillereglene ganske mye de siste to årene.
 

1. Pandemi og mange utmeldinger/ frys
2. Høyere kostnader i forbindelse med vask og desinfeksjon
3. MYE høyere strømpriser
4. Høyere priser på digital annonsering
5. Stor endring i KPI, gir en generell prisøkning på over 5%

Resultatet er at det er mye høyere kostnader nå enn før pandemien, samtidig som det er færre medlemmer til å dele på disse kostnadene. 

Hvordan finner vi veien videre?

Alle vi som jobber med og på Skreia Trim, har lenge gjort vårt beste for å opprettholde kvaliteten på tilbudet. Vi har kuttet kostnader der det var mulig, samtidig som det skulle påvirke deg som medlem minst mulig. Det har også blitt søkt om støttemidler fra ulike tildelinger, men det blir ikke nok til at det går opp i lengden.

De siste ukene har det blitt klart at større endringer må til, for å sikre videre drift av et godt treningssenter her på Skreia. Først og fremst blir nå lokalene i Hasselgården utnyttet bedre enn før (les mer her...). Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en positiv forandring for deg som medlem, samtidig som det vil få kostnadene ved videre drift ytterligere ned. Vi har selvfølgelig også smittevern i tankene når vi gjør disse endringene.

 

Vi investerer altså en del penger nå, for å sørge for enda triveligere og sikrere lokaler, for deg som ønsker å fortsette med trening langt inn i fremtiden. Det er selvfølgelig ingen tvil, om at det aller viktigste for Skreia Trim, er at du er fornøyd, og ønsker å fortsette med treningen din hos oss.

Nå vil vi at du som medlem hjelper oss til å ta stilling til videre tiltak. Målet er å finne en vei videre, som flest mulig av medlemmene føler at er det riktige for seg selv og for Skreia. Ingen av de ulike alternativene vil være uten ulemper for alle, men vi håper at alle sammen prøver å tenke på "Trimmen" som helhet, og at alle er enige om at vi ønsker å ha et skikkelig treningssenter på Skreia i årene som kommer.

Hva er alternativene nå?

Vi har jobbet frem 4 ulike "vegvalg", som alle sammen er oppe til vurdering. Når du har lest denne bakgrunnen ferdig, vil vi legge frem alternativene i detalj for deg som er medlem. Om noen noen få dager vil det gjennomføres en avstemming på nett (omtrent som da vi spurte om å velge å betale eller fryse da senteret ble stengt).

 

Det er ekstremt viktig for oss at du setter deg inn i alle alternativene, og prøver å se situasjonen i et så stort perspektiv som mulig. Det er naturlig å ønske seg et "knallbra tilbud som passer meg selv", og det er også naturlig å ønske å betale minst mulig for akkurat det tilbudet.

Vi ber om at du tenker over at Skreia er en liten plass, men at det likevel er mange ulike behov som skal dekkes, for at Skreia Trim skal kunne være et "fullverdig treningssenter for alle i bygda vår".

Det er viktig å presisere at Skreia Trim skal bestå også i fremtiden, uansett hvilket vegvalg som vi tar nå. Vi ønsker bare å sørge for at endringene som må gjennomføres, blir i tråd med hva de fleste av dere ønsker videre.

Sitter du litt på gjerdet og lurer på om du skal avslutte treningen? Da setter vi ekstremt stor pris på om du tar kontakt, slik at vi heller kan finne gode tiltak som hjelper deg i gang med å trene :)  Trening og aktivitet er selvfølgelig minst like viktig som før. Tiden du bruker inne på "Trimmen", kan gi deg det overskuddet du trenger for å komme gjennom alt det vi alle sliter med akkurat nå. Vi anbefaler på det sterkeste å kombinere treningen inne, med masse frisk luft og gode opplevelser utendørs! Styrk kropp og sinn med treningen hos oss, og NYT hverdag og opplevelser ute med ekstra energi. 

Klar til å sette deg inn i alternativene?

Vi ber deg om å lese alle alternativene nøye, og snakk gjerne med andre på senteret om hva som vil være den beste veien videre. SMS og epost blir sendt til deg når det er klart til å gi oss ditt svar (om noen få dager).

KLIKK HER for å komme til en side som forklarer hvert alternativ grundig.

bottom of page