top of page

MØT LAGET VÅRT

Personene du møter på Trimmen

marita.jpg
2019-11-01%2008.49_edited.jpg
marie.JPG

MARITA JEANETT STENSBY

Resepsjonist

Marita er ei blid jente som begynte hos oss i januar 2019. Når du kommer inn døra så møter hun deg med et stort smil, og hjelper deg gjerne hvis det er noe du lurer på.

ØYVIND PEDERSEN

Fysioterapeut og trener

Har lang erfaring med forebygging, behandling og opptrening av idrettsskader, muskelskjelettplager og smertetilstander i bevegelsesapparatet. Er opptatt av en aktiv tilnærming og jobber alltid en-til-en med pasientene. Spesialkompetanse innen slyngebehandling (CNP - Certified Neurac Practitioner) og slyngetrening (RAS - Redcord Active Specialist).

MARIE PEDERSEN

Resepsjonist

Marie er en blid, positiv og arbeidsom jente, som gjerne hjelper deg med det du måtte lure på.

SAM_2236.JPG

KRISTIN PANENGSTUEN

Gruppeinstruktør

Har mange års erfaring som instruktør og er meget dyktig og profesjonell. Hos Kristin får du et godt smil og en god dose motivasjon. Alltid på farten, alltid positiv og gir alt på sine timer.

SAM_2244.JPG

MAI HELEN SØNSTEBY JOHANSEN

Spinninginstruktør

Mai Helen har vær med som medlem på Skreia Trim helt siden vi startet opp i 2000. Helt siden da har hun vært en trofast «spinner» og i 2016 ble hun endelig en del av teamet vårt. Hun er en blid og jordnær instruktør, med meget lang erfaring innenfor spinnging.

IMG_20220314_091623.jpg

TERESA PAULSRUD

Personlig Trener

Ei superblid dame som har stor interesse for trening generelt, og spesielt styrketrening. Teresa har utdanning fra AFPT, og er jordnær og kunnskapsrik.

INGEBORG STENSBY

Instruktør

Sprudlende dame som gjerne slår av en prat og deler sin interesse og erfaringer med trening og kosthold med deg. På sykkelen er hun energibombe med «trøkk» på timene og en skikkelig motivator. Hun har i senere tid tatt utdannelse som gruppeinstruktør med koreografi/ styrke/ kondisjon ved Inspartum Akademi.

SAM_2242.JPG

METTE HENSVOLD

Personlig trener, gruppe- og spinningsintruktør

Mette har jobbet i flere år som gruppeinstruktør og har i de senere år tatt utdanning som Personlig Trener. Blid, meget allsidig og jordnær dame med mye kunnskap om trening og kosthold. Med Mette som veileder kan du være trygg på at din trening blir motiverende, hyggelig og resultatgivende.

2017-09-04 20.43.31.jpg
bottom of page