top of page

PERSONLIG TRENER

En personlig trener er nøkkelen til effektivt og målrettet trening. Med skreddersydde programmer og dedikert veiledning blir målene dine oppnåelige og trygge. En personlig trener er ikke bare en instruktør, men en støttende partner som motiverer deg til varige endringer. Ta det første skrittet mot ditt beste selv – invester i en personlig trener!

2U6OPYjI.jpeg

FÅ PERSONLIG 1:1 OPPFØLGING AV EN ERFAREN PT

Oppfølging med en personlig trener (PT) på treningssenteret er en verdifull ressurs for mental helse. Våre dyktige PT-er på Skreia Trim fungerer som engasjerte treningspartnere som gir individuell veiledning, støtte og motivasjon.

 

Denne nære samarbeidsformen bidrar til å øke selvtilliten, redusere stress og angst, og skape en følelse av mestring. Sammen med våre PT-er kan du oppnå dine mål og trives både fysisk og mentalt gjennom en støttende treningsopplevelse.

FÅ EN PERSONLIG TILPASSET KOSTHOLDSPLAN

Kickstart din vei mot optimal helse med våre dedikerte personlige trenere. Ikke bare guider de deg gjennom effektive treningsprogrammer, men de tilpasser også en kostholdsplan som blir nøkkelen til en sunnere livsstil.

 

En skreddersydd kostholdsplan gir ikke bare fordeler i isolasjon, som økt energi, bedre fordøyelse og vektkontroll, men når den kombineres med effektiv trening, blir resultatene enda mer bemerkelsesverdige. Den synergien mellom riktig ernæring og fysisk aktivitet gir ikke bare økt ytelse, men også varige helsefordeler. Med en personlig trener som veileder deg gjennom denne helhetlige tilnærmingen, investerer du ikke bare i treningen din, men i din totale velvære.

Healthy Food

Vi tilbyr

2017-09-04%2020.10_edited.jpg

Single PT

Bilde 02.06.2023, 10 58 49.jpg

Duo PT (med en venn)

JvDztL6J.jpeg

Gruppe PT

Healthy Salad

Kostholdsplan

* Rabatt ved kjøp av pakker på 5 eller mer

Våre Personlige Trenere

Ikke vent med å investere i din egen helse!

bottom of page