UNGTRENING

Sunn mat og trening etter uSkolen

VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG 11. OKTOBER​

Alle elever kan PRØVE ungTRENING GRATIS mellom 12:00 og 1.4:00.
Se hva ungTRENING er, lær litt om trening, og delta på en morsom økt med fysioterapeut Øyvind. 

For elever på ungdomsskolen onsdager fra 14:15 til 16:00. Velkommen til trening, moro, sunn mat, en sosial samlingsplass, samt ikke minst en god forberedelse til trening på egenhånd om ikke lenge.

Hver onsdag fra 19. august tilbyr fysioterapeut Øyvind Pedersen spesialtilpasset trening for ungdom, etter et sunt og godt måltid hos Kaffekruset rett over gata. Du går bare rett fra skolen ned til Kaffekruset, og så til Skreia Trim etter mat.

banner_vekt_near.JPG

STYRKE | KONDIS | SMIDIGHET | BALANSE

Gjennom året vil vi trene og lære masse om varierte aktiviteter og ferdigheter.

banner_kettle.JPG

TRENINGSLAPPEN

For å trene på egenhånd, så er det viktig å kunne en del grunnleggende ting innenfor kropp, teknikk og helse. Alle under 18 år må gjennomføre timer med Personlig Trener for å få lappen til å kunne trene på egenhånd. Gjennom ungTRENING får du automatisk Treningslappen etter 3 måneders deltakelse, uten ekstra kostnad (normalpris 1198kr).

banner_sykkel.JPG

TRENE MER ENN ONSDAGER?

Aldersgrense for vanlig medlemskap er at du må fylle 15 i løpet av inneværende år, men vi har åpnet for trening sammen med foreldre eller foresatte fra fylte 13 år. Alle som er medlem av ungTRENING får automatisk også denne muligheten, dersom en forelder er medlem hos oss. Det koster altså ikke ekstra å trene utover den ene onsdagen, men da må foreldre/ foresatte være med deg på trening. Merk at dette krever Treningslappen, som du får etter 3 måneder på ungTRENING eller ved å kjøpe timer med Personlig Trener.

2019-10-23 14.44.50.jpg

ABONNEMENT

Månedlige trekk på avtalegiro

øyvind_ST_stor.jpg

SPØRSMÅL?

Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende gjennom skjemaet for registrering, eller ved å ringe oss på 61 16 22 02.
Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.

oyvind_redcord2.jpg

OM ØYVIND

Fysioterapeut og instruktør på ungTRENING

Han er oppvokst på Skreia, og har blitt en anerkjent idrettsfysioterapeut både nasjonalt og internasjonalt. Øyvind har lang erfaring som trener for ungdom innen blant annet fotball, og har internasjonal erfaring fra team innen toppfotball. Kanskje har han jobbet med flere av dine største idoler ;)