top of page

UNGTRENING

Sunn mat og trening etter uSkolen

For elever på ungdomsskolen tirsdager fra 14:15 til 15:45. Velkommen til trening, moro, sunn mat, en sosial samlingsplass, samt ikke minst en god forberedelse til trening på egenhånd om ikke lenge.

Hver tirsdag tilbyr fysioterapeut Øyvind Pedersen spesialtilpasset trening for ungdom, etter et sunt og godt måltid hos Kaffekruset rett over gata. Du går bare rett fra skolen ned til Kaffekruset, og så til Skreia Trim etter mat.

 

Tilbudet passer perfekt for deg som ikke helt har funnet "din aktivitet", eller for deg som er nysgjerrig på treningssenter. Det er også topp som alternativ trening, ved siden av andre fritidsaktiviteter.

banner_vekt_near.JPG

STYRKE | KONDIS | SMIDIGHET | BALANSE

Gjennom året vil vi trene variert, samt lære masse om helse  og utvikle ulike ferdigheter.

banner_kettle.JPG

TRENINGSLAPPEN

For å trene på egenhånd, så er det viktig å kunne en del grunnleggende ting innenfor kropp, teknikk og helse. Alle under 18 år må gjennomføre timer med Personlig Trener for å få lappen til å kunne trene på egenhånd hos oss (må være sammen med foresatt frem til året man fyller 16 år). Gjennom ungTRENING får du mulighet til å ta eksamen for Treningslappen (les mer her...) etter 3 måneders deltakelse, uten ekstra kostnad (normalpris 1198kr).

banner_sykkel.JPG

TRENE MER ENN TIRSDAGER?

Aldersgrense for vanlig medlemskap er at du må fylle 16 i løpet av inneværende år, men vi har åpnet for trening sammen med foreldre eller foresatte fra fylte 13 år. Alle som er medlem av ungTRENING får automatisk også denne muligheten, dersom en forelder er medlem hos oss. Det koster altså ikke ekstra å trene utover den ene tirsdagen, men da må foreldre/ foresatte være med deg på trening. Merk at dette krever Treningslappen (eksamen). Du får mulighet til å ta eksamen for Treningslappen etter 3 måneder på ungTRENING eller ved å kjøpe timer med Personlig Trener.

2019-10-23 14.44.50.jpg

ABONNEMENT

Månedlige trekk på avtalegiro gjennom hele året. Vi har valgt å benytte en veldig erfaren fysioterapeut, med lang erfaring også fra idrett for barn og ungdom. Dette gir en forholdsvis høy kostnad for å kunne opprettholde tilbudet. Månedsprisen er basert på at deltakere betaler 12 måneder i året, selv om ungTRENING tar ferie samtidig med skolen.
Det er 3 måneder oppsigelsestid.

 

Alternativet hadde vært en høyere månedspris, og da droppet betaling i sommerferien (og eventuelt lavere pris i desember, oktober og ved påsketider). Totalen gjennom året måtte blitt det samme for å dekke kostnadene til mat og instruktør, så derfor håper vi at dette er en forutsigbar og ryddig løsning.

øyvind_ST_stor.jpg

SPØRSMÅL?

Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende gjennom skjemaet for registrering, eller ved å ringe oss på 61 16 22 02.
Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.

oyvind_redcord2.jpg

OM ØYVIND

Fysioterapeut og instruktør på ungTRENING

Han er oppvokst på Skreia, og har blitt en anerkjent idrettsfysioterapeut både nasjonalt og internasjonalt. Øyvind har lang erfaring som trener for ungdom innen blant annet fotball, og har internasjonal erfaring fra team innen toppfotball. Kanskje har han jobbet med flere av dine største idoler ;)

bottom of page