top of page

TRENING &
MENTAL HELSE

Samspillet mellom trening og mental helse er en kraftig allianse. Gjennom regelmessig fysisk aktivitet kan du ikke bare styrke kroppen, men også heve humøret, redusere stress og øke mentalt velvære. Utforsk hvordan trening fungerer som en naturlig terapi for å bekjempe angst, depresjon og stress, og hvordan det kan gi deg en sunnere og lykkeligere mental tilstand.

Fem gode grunner til at trening er bra for mental helse

1. Trening øker produksjonen av endorfiner, kroppens naturlige "feel-good" hormoner, som bidrar til å forbedre humøret og redusere følelsen av tristhet eller angst.

2. Regelmessig trening kan redusere symptomer på depresjon og angst ved å regulere kjemiske ubalanser i hjernen og forbedre følelsen av velvære.

3. Å oppnå treningsmål og se fysiske forbedringer kan styrke selvtilliten og selvfølelsen, noe som igjen kan hjelpe med å bekjempe negative tanker og usikkerhet.

4. Fysisk aktivitet forbedrer konsentrasjon, kreativitet og mental klarhet ved å øke blodstrømmen til hjernen og styrke nevrale forbindelser.

5. Trening fungerer som en katalysator for sunnere livsstilsvalg, inkludert kostholdsforbedringer og reduksjon av skadelige vaner, som røyking eller snusing.

Bilde 28.04.2023, 10 20 31.jpg

LYSE OG MOTIVERENDE LOKALER

På Skreia Trim verdsetter vi gode treningsforhold. Våre romslige lokaler er designet med tanke på din komfort og motivasjon. Med naturlig lys og grønne planter skaper vi en behagelig atmosfære som gjør treningen til en hyggelig opplevelse.

 

Vi tror at et trivelig miljø kan bidra til økt treningslyst og regelmessighet, og dermed ha en positiv innvirkning på din treningsreise mot økt velvære og en sunnere mental helse!

Se omvisning av senteret her!

2U6OPYjI.jpeg

FÅ PERSONLIG 1:1 OPPFØLGING AV EN ERFAREN PT

Oppfølging med en personlig trener (PT) på treningssenteret er en verdifull ressurs for mental helse. Våre dyktige PT-er på Skreia Trim fungerer som engasjerte treningspartnere som gir individuell veiledning, støtte og motivasjon.

 

Denne nære samarbeidsformen bidrar til å øke selvtilliten, redusere stress og angst, og skape en følelse av mestring. Sammen med våre PT-er kan du oppnå dine mål og trives både fysisk og mentalt gjennom en støttende treningsopplevelse.

Les mer om PT og bestill time her!

"Trening er bare fysisk, det har ingenting med mental helse å gjøre."

 

Fysisk trening er mer enn bare å forme kroppen. Det styrker sinnet, reduserer stress, og fremmer velvære på både mentale og følelsesmessige nivåer. Mental helse og fysisk aktivitet er tett sammenkoblet.

JvDztL6J.jpeg

Mer enn "bare" en gruppetime

Våre motiverende og støttende gruppetimer gir ikke bare fysisk trening, men også en følelse av fellesskap og velvære som kan ha en positiv innvirkning på din mentale helse. Opplev stressreduksjon, økt selvtillit og en trivelig atmosfære som gir deg den mentale styrken du trenger for å takle hverdagens utfordringer. Kom og bli med oss for en sunn kropp og et sunt sinn!

fc10019f-d873-3a7f-288c-9e5861c9540e.jpg

BLI MED!

I dagens samfunn er det helt normalt å oppleve perioder med mental motgang, hvor stress, bekymringer og utfordringer kan tynge oss.

Men hva om vi fortalte deg at regelmessige treningsøkter kan være nøkkelen til å bli en bedre utgave av deg selv, både mentalt og fysisk? Hos oss forstår vi de utfordringene du kan møte, og vi ønsker å tilby deg et fellesskap og en treningsopplevelse som ikke bare hjelper deg med å takle dem, men også trives i prosessen. 

 

Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot en bedre deg og bli med i Skreia Trim-fellesskapet?

Hvorfor trene hos oss?

Støtt lokalsamfunnet

Vi og alle våre lokale ansatte brenner for å gi hele bygda vår bedre helse, livskvalitet og energi til hverdagen! 

Lokal familiebedrift i 20 år

Gjennom 20 år har vi basert oss på å gi lokalsamfunnet et best mulig treningstilbud i en tøff profittorientert bransje!

Et godt treningsmiljø

Vi er opptatt av et sunt og godt treningsmiljø! Derfor er vi opptatt av at du kan påvirke din egen treningshverdag!

Vi klarte oss gjennom pandemien - TAKK for støtten!

IMG_20220822_084739_sm.jpg

SPØRSMÅL?

Vi svarer deg på det du lurer på om helse, styrketrening, kondisjon, gruppetimer eller kosthold.

Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende ved å kontakte oss!

bottom of page