top of page

VELKOMMEN TIL
ÅPEN UKE
13. - 24. mars 2024

Betjent resepsjon:

Tirsdag 19. mars: kl. 17 - 20

Torsdag 21. mars: kl. 08 - 10

Vil du prøve Skreia Trim GRATIS?

Vi inviterer alle nysgjerrige inn for å kikke på lokalene, eller å trene gratis så mye du bare vil og orker i en hel uke!

 

Har du alltid hatt lyst til å prøve ut trening, eller har du lyst til å prøve ut en uke før du eventuelt melder deg inn? Da har du sjansen nå!

 

Velkommen innom etter registrering!
 

Hvordan bli med på Åpen Uke?

1. Trykk her eller på knappen under

2. Fullfør GRATIS registreringen for åpen uke

3. Etter registreringen, får du tilgang til å åpne døra og eventuelt melde deg på gruppetimer helt frem til 24. mars!

 

Utvidet tilbud under åpen uke!

Prøv videre i 2 mnd. til HALV PRIS!
FRI OPPSIGELSE i prøveperioden!

Ga treningen mersmak - eller vil du prøve for en lenger periode med en gang? 

Da har du muligheten til å prøve "Trimmen" videre i 2 mnd. til halv pris! 

Ikke nok med det, men du får også fri oppsigelse de første 2 mnd.!

10 mnd. bindingstid påløper etter prøveperioden

received_1468822959943699_edited.jpg

PRØV GRUPPETIMER

Prøv å bli med på en gruppetimer! Du kan velge fra et bredt utvalg av gruppetimer:

 

Mandag

Kondis 30, Styrke 30, Tøy og bevegelse 30, Styrke m/stang 45, Spinn intervall 50

Tirsdag

Styrke intervall 45, Step 50, Bootcamp 50

Onsdag
Sirkel 60

Torsdag
Yoga 60, Spinn 60

Fredag

Kondis styrke 55, Tøy og bevegelse 30

HELE TIMEPLANEN HER...

Du kan melde deg på og prøve gruppetimer helt gratis. For å se timeplanen og melde deg på timer, velger du bare "Gratis: Åpen Uke..," i steg 3 av registreringen.

 

Du får en epost med info om app som benyttes for å åpne døra og booke timer etter steg 3.

 

Hos oss kan du booke 3 dager før timen går.

UTFORSK LOKALENE

Vi brenner for at lille Skreia fortsatt skal ha et fullverdig treningssenter etter pandemien, der alle finner det de trenger for å passe på helsa. 

En sprek oppussing for bedre trivsel var første steg. Kom innom for å se da vel, så får du et hyggelig tilbud om å prøve trening videre hos oss.

Bilde 28.04.2023, 10 20 38.jpg
2U6OPYjI.jpeg

GRATIS TRENING

Tren som du vil gjennom uka (og helt til 5. november)  etter registrering. Delta på gruppetimer, eller prøv frivekter, kondisutstyr eller apparater på egenhånd.

 

BARE ring dersom du vil ha veiledning eller omvisning, så møter vi deg der (61 16 22 02). Du kan også gi beskjed om dette når du registrerer deg for å prøve oss under Åpen Uke.

Det er betjent mandag og onsdag 17-20, og du kan alltid ringe oss på 61 16 22 02 for spørsmål.

Merk at du altså kan ÅPNE DØRA og booke timer selv, etter at du har registert deg her...

 • Hvordan melder jeg meg inn?
  Du kan enkelt melde deg inn på https://www.skreiatrim.com/innmelding-web Innmeldingen består av 3 enkle trinn du må fullføre: Registrering av bruker Velge hvilket medlemskap du vil opprette samt fylle inn personalia Betaling og signering av avtalen Vært medlem før? Logg inn ved å trykke her og velg et nytt medlemskap.
 • Hvilke avtaler kan jeg velge mellom?
  Vi på "Trimmen" ønsker å tilby et bredt spekter av avtaler: Drop-in Klippekort Spræking med binding* Spræking uten binding ungTRENING med mat * Spræking med binding har egne priser for student, pensjonist og ufør Du kan lese mer om de forskjellige avtalene samt priser ved å trykke her.
 • Har jeg bindingstid?
  Merk at noen av avtalene våre kommer med bindingstid: "Spræking med binding" har 12 mnd. bindingstid Dette gjelder både for ordinær, student, pensjonist og ufør. I kampanjer kan du ofte få mulighet til å si opp innen 60 dager dersom du ombestemmer deg, men 10 mnd. bindingstid vil påløpe automatisk etter de første 2 mnd. dersom det ikke har blitt gitt beskjed om at kunden ønsker å si opp.
 • Hvordan fyller jeg på klippekortet mitt?
  Kontakt oss på trening@skreiatrim.no eller 61 16 22 02 så skal vi hjelpe deg!
 • Hvordan får jeg meldt meg på gruppetimer?
  Du kan enkelt melde deg på gruppetimer i Boost-appen under "Booking"
 • Har jeg bindingstid?
  Merk at alle avtalene våre kommer med 12 mnd. bindingstid, med unntak av: "Spræking ut'n binding" Dersom du har et medlemskap med bindingstid så må du være medlem i minimum 12 betalende måneder. Ved spesielle hendelser har vi mulighet til å avslutte medlemskap med bindingstid innenfor bindingstiden, f.eks. i forbindelse med flytting. Du må kunne fremvise gyldig dokumentasjon på dette. Se eget spørsmål i FAQ'en. Du kan sjekke bindingstiden din under "profil" på Boost-appen. Les mer om priser og medlemskap her: https://www.skreiatrim.com/priser I kampanjer: I kampanjer kan du ofte få mulighet til å si opp innen 60 dager dersom du ombestemmer deg, men 10 mnd. bindingstid vil påløpe automatisk etter de første 2 mnd. dersom det ikke har blitt gitt beskjed om at kunden ønsker å si opp.
 • Hvordan registrerer jeg en eventuell oppsigelse?
  Oppsigelse MÅ sendes gjennom dette skjemaet. På grunn av treghet i systemet mot banken, så må utmeldingen være sendt inn senest den 19. i måneden du vil ha siste trekk. Dette er grunnen til at kontrakten spesifiserer at det er 1 måned oppsigelsestid. Eksempel: Dersom du sender oppsigelse senest 19. nov, blir da siste trekk 20. nov. Om du sendte oppsigelse den 20. nov og etter, blir siste trekk 20. des. Du får altså nesten alltid minst ett trekk etter at utmeldingen er sendt. Ved sykdom, arbeid, skolegang i utlandet, graviditet og militærtjeneste kan du søke om frys i inntil 12 måneder her. Du må oppfylle kriteriene til å kunne si opp avtalen, dvs. at du ikke kan ha en aktiv bindingstid. Dersom du skal flytte og har aktiv bindingstid, krever det dokumentasjon vedlagt i utmeldingsskjemaet.
 • Hva gjør jeg dersom jeg ønsker fri frys?
  Som en del av vår eget "lojalitetsprogram" kan du som har vært medlem i 3 år eller mer, få fri frys i inntil 2 valgfrie måneder hvert kalenderår. Kontakt oss på trening@skreiatrim.no for å søke om fri frys. (Se de påfølgende spørsmålene om frys ved sykdom, graviditet, militærtjeneste mm.)
 • Hva gjør jeg dersom jeg har blitt syk/gravid og ikke kan benytte meg av medlemskapet?
  Ved dokumentert sykdom/graviditet kan du søke om frys i inntil 12 mnd. ved å sende en e-post til trening@skreiatrim.no Merk at en eventuell bindingstid vil bli forlenget med X antall dager som frysen består av.
 • Hva gjør jeg dersom jeg skal arbeide/studere utenbygds?
  Ved dokumentert arbeid/studie som gjør at du må flytte midlertidig fra Skreia, kan du søke om frys i inntil 12 mnd. ved å sende en e-post til trening@skreiatrim.no Merk at en eventuell bindingstid vil bli forlenget med X antall dager som frysen består av.
 • Hva gjør jeg dersom jeg har blitt innkalt til militærtjeneste?
  Dersom du er innkalt til militærtjeneste, kan du søke om inntil 16 mnd. frys ved å sende en e-post til trening@skreiatrim.no. Innkallingspapirer må være vedlagt. Merk at en eventuell bindingstid vil bli forlenget med X antall dager som frysen består av.
 • Har jeg oppsigelsestid?
  Ja, alle våre medlemskap har 1 mnd. oppsigelsestid dersom du sier opp etter utgått bindingstid. Dvs. at hos oss må du sende din oppsigelse innen den 20. i den mnd. du vil at siste trekk skal være.
 • Når trekkes treningsavgiften?
  Treningsavgiften betales forskuddsvis den 20. i hver måned. Dersom dette faller på en helligdag eller helg, vil det trekkes første virkedag etter dette. Vi kan dessverre ikke ha individuelle trekkdatoer.
 • Hvordan signerer jeg avtalegiro?
  Ved å signere avtalen ved innmelding, registrerer du samtidig avtalegiro*. Dersom du av en eller annen grunn ikke har aktiv avtalegiro, ta kontakt med trening@skreiatrim.no så skal vi hjelpe deg! :) * Gjelder ikke drop-in og klippekort
 • Hvor ser jeg min egen betalingshistorikk?
  Du kan enkelt se din egen betalingshistorikk i Boost-appen under "Profil" > "Fakturaer".
 • Hvorfor har jeg fått sms/e-post med påminnelse om betaling?
  Vi sender ut betalingspåminnelse om vi ikke har mottatt betaling til forfall. Har du nettopp betalt kan du se bort ifra meldingen. Det kan være flere årsaker til at betalingen ikke har gått gjennom: Beløpsgrensen på AvtaleGiro er for lav Manglende dekning på kontoen AvtaleGiro er ikke aktiv Bankkortet ditt er utløpt eller blokkert Registrert feil adresse for papirfaktura
 • Hva gjør jeg når jeg har fått inkassokrav fra Collectio?
  Collectio er en tredjeparts samarbeidspartner som tar for seg alle inkassosaker. Dersom betalingen din har gått til Collectio må betalinger og korrespondanse gå direkte til de. Mener du at saken har gått til Collectio ved en feil? Ta gjerne kontakt med oss på trening@skreiatrim.no
 • Hva er ungTRENING?
  UngTRENING er et treningstilbud for elever på ungdomsskolen en gang i uka med fysioteratpeut Øyvind Pedersen, der Øyvind holder et spesialtilpasset treningsopplegg for ungdom, etter et sunt og godt måltid hos kaffekruset rett over gata. Deltakerne går bare rett fra skolen, ned til Kaffekruset, og så til Skreia Trim etter felles mat. Tilbudet passer perfekt for deg som ikke helt har funnet "din aktivitet", eller for deg som er nysgjerrig på treningssenter. Det er også topp som alternativ trening, ved siden av andre frtidsaktiviteter. Etter 3 mnd. deltakelse på ungTRENING får du muligheten til å gå opp til eksamen i Treningslappen uten ekstra kostnad! Les mer og meld deg på ungTrening ved å trykke her! MERK: ungTRENING har 3 mnd. oppsigelsestid.
 • Hva er treningslappen?
  Alle som er under 18 år hos oss må ha bestått treningslappen for å kunne trene på egenhånd. Vi på Skreia Trim er opptatt av helse, og derfor mener vi at det er viktig at spesielt unge får kyndig veiledning og god oppfølging når de starter opp på treningssenter! Er du mellom 13 og 15 år? Du må melde deg inn sammen med en forelder for å kunne ta Treningslappen. Etter bestått Treningslappen, så kan du trene på senteret SAMMEN med en forelder/foresatt over 25 år. Er du mellom 15 (fyller 16 i år) og 18? Du må ha Treningslappen, men etter bestått eksamen kan du trene alene. Hva lærer man? Gjennom et minikurs på 2 timer med PT lærer du alt som skal til for å trene sikkert og effektivt innenfor styrke og kondis* * Dersom har gått på ungTRENING i 3 mnd. eller mer, får du også tilgang til å gå direkte opp i eksamen uten ekstra kostnad. Les mer og meld deg på Treningslappen ved å trykke her!
 • Hvorfor bør jeg kjøpe time med PT?
  Med PT-time får du hjelp til å gjøre de riktige tingene - riktig og effektivt! Utdannet PT gjør treningen din personlig tilpasset dine egne behov og målsettinger, slik at du kan få mest ut av treningen din! PT passer for deg som: Trenger motivasjon Trenger personlig tilpasning Trenger starthjelp Vil ha skreddersydd trening ut i fra målsetting og behov Vil få raskere fremgang Vil redusere risikoen for skader Du trener alene sammen med din PT som er der for at du skal lykkes! Spleis også gjerne med en venn (DuoPT), eller ta med en gjeng på effektiv og motiverende fellestrening! Om du lurer på noe, kan du kontakte våre PT-er ved å trykke her for en hyggelig og helt uforpliktende prat! :)
 • Hvilke timer med PT tilbyr vi?
  Våre dyktige PT-er tilbyr en rekke tjenester: Single PT - 659kr* Duo PT - 869kr (med en venn)* Gruppe PT - 1525kr Personlig kostholdsplan - 4000kr Standard kostholdsplaner - 2500kr * Rabatt ved kjøp av pakker på 5 eller mer Om du lurer på noe, kan du kontakte våre PT-er ved å trykke her for en hyggelig og helt uforpliktende prat! :)
 • Hvordan bestiller jeg time med PT?
  Ta kontakt med en av våre dyktige PT-er ved å fylle ut dette skjemaet. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre PT-er. Enkelt og helt uforpliktet! :)
 • Hvordan kan jeg få kjøpt nøkkelkort?
  Du kan kjøpe et eget nøkkelkort for 100kr i resepsjonen. Dersom resepsjonen er ubetjent kan du kontakte oss på trening@skreiatrim.no eller 61 16 22 02 for å avtale kjøp og registrering av nøkkelkort.
 • Hvorfor får jeg ikke logget inn på Boost-appen?
  Prøv disse trinnene dersom du ikke får logget deg inn på selve Boost-appen! Sjekk om du er tilkoblet internett Sjekk om appen er oppdatert til siste versjon Eventuelt reinstaller appen Dersom problemet vedvarer, anbefaler vi deg å kontakte Boost-support på følgende: Sentralbord: +47 75 19 81 15 Support: support@boostsystem.no Dersom du står i døra, og ikke får løst problemet, kan du ringe oss på 61 16 22 02 så kan vi fjernåpne døra for deg :)
 • Hvorfor får jeg ikke åpnet døra når jeg er logget inn i Boost-appen?
  Prøv disse trinnene dersom du er logget deg på Boost-appen, men ikke får åpnet døra. Sjekk at stedstjenester for appen er på (dette kreves for å kunne kommunisere med døra) Sjekk om du er tilkoblet internett Sjekk om du har aktiv avtale Sjekk om appen er oppdatert til siste versjon Eventuelt reinstaller appen Dersom problemet vedvarer, anbefaler vi deg å kontakte Boost-support på følgende: Sentralbord: +47 75 19 81 15 Support: support@boostsystem.no Dersom du står i døra, og ikke får løst problemet, kan du ringe oss på 61 16 22 02 mellom kl. 08-16, så kan vi fjernåpne døra for deg :)
 • Jeg har glemt passordet til appen, hva gjør jeg?
  Du kan trykke "glemt passord" i innloggingsmenyen på appen og følge trinnene som blir henvist. Du kan også kontakte oss på trening@skreiatrim.no eller 61 16 22 02, så kan vi sende deg et nytt passord på det registrerte telefonnummeret.
 • Hvordan booker jeg gruppetime?
  For å booke gruppetime må du ha lastet ned "Boost system" appen du får tilgang til etter registrering. Dette er den samme appen du har som digitalt nøkkelkort hos oss. For å booke gruppetimer i appen: Velg "Booking" nederst på den grønne menyen Trykk på den timen du vil booke (OBS: Du kan kun booke 3 dager i forveien) Trykk "meld på"
 • Er det aldersgrense på Skreia Trim?
  Aldersgrensen hos oss er i utgangspunktet at du må fylle 16 inneværende år. Dersom du er yngre (ned til 13 år), så kan du og foreldrene dine melde dere inn og trene sammen. OBS! Alle under 18 år må ta Treningslappen for å trene på egenhånd. Dette for å unngå skader, samt ikke minst sørge for best mulig treningsutbytte over tid.
 • Medlemsbetingelser på Skreia Trim
  Ved å trykke her, vil du få opp oppdaterte medlemsbetingelser på Skreia Trim. Her vil det stå hvilke rettigheter og plikter du har som medlem hos oss, og hva vi forplikter oss å gjøre som driver.
bottom of page